PSA Retail - Landing Page / Form Builder : BE VersionPSA Retail - Landing Page / Form Builder : BE Version

1. Persoonlijke gegevens Volgende

Persoonlijke gegevens

*Verplichte velden

2. Wagen kiezen Volgende

3. Garage kiezen

*Verplichte velden

De persoonsgegevens verzameld via dit formulier zijn bestemd voor Peugeot Distribution Service SA, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Jacques Georginlaan 15-19, 1030 Schaarbeek België, BCE-nummer BE0403461206. Alle met een sterretje gemarkeerde velden moeten worden ingevuld, zodat we u een betere service kunnen aanbieden Anders zou Peugeot Distribution Service SA niet in staat kunnen zijn om de gevraagde diensten te leveren zoals beschreven in bovenvermelde doeleinden. In overeenstemming met de toepasselijke Verordening inzake Gegevensbescherming (waarmee de Algemene Verordening Gegevensbescherming – AVG – wordt aangeduid en de toepasselijke lokale wetgeving inzake gegevensbescherming die de AVG aanvult) beschikt u het recht toegang, recht op rectificatie, recht op gegevenswissing, recht op beperking van de verwerking, recht op het verkrijgen van een kopij van uw persoonsgegevens voor uw eigen doeleinden of om deze aan een andere leverancier naar keuze te verstrekken, het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens wanneer deze worden verwerkt voor direct marketingdoeleinden of of wanneer de verwerking is gebaseerd op een legitiem belang. U kan uw toestemming ook op elk moment intrekken indien de verwerking gebaseerd is op uw toestemming.
U kan uw toestemming ook op elk moment intrekken indien de verwerking gebaseerd is op uw toestemming.
U kan deze rechten uitoefenen op eenvoudig verzoek aan: Peugeot Distribution Service SA Jacques Georginlaan 15-19, 1030 Schaarbeek België.
of via internet op het volgende adres : marketingpsarbe@mpsa.com
Voor meer informatie over hoe Uw persoonsgegevens verwerkt worden door Peugeot Distribution Service SA, kan u het Privacybeleid van Peugeot Distribution Service SA raadplegen.